Zaključek sezone 2019/2020

datum: 19.05.2020

Spoštovane igralke in starši,
z veseljem vam sporočamo, da sezono 2019-20 naša dekleta zaključujejo s treningi pod vodstvom Teje Ferfolja, Domna Pelicona, Marko Cenciča. Takoj ko smo v vodstvu kluba prejeli informacijo, da je vlada sprejela odlok o sproščanju omejitev na področju športa, smo pristopili k organizaciji treningov.

Treningi se bodo odvijali najprej v naravi. Kasneje bodo po potrebi in po možnostih treningi tudi v dvorani. Zaradi omejitev COVID-19, so k treningom povabljene kadetinje, starejše deklice A ter starejše deklice B. Treningi bodo trajali mesec dni. Treningi bodo potekali trikrat tedensko. O urnikih treningov bodo igralke obveščali trenerji: Teja Ferfolja, Domen Pelicon, Marko Cencič. Ker bodo treningi potekali na prostem se bo potrebno prilagajati vremenu. Kasneje, ko se sprosti dovoljenje za treninge v dvorani, se bo po potrebi vključevalo dvarane glede na njihovo razpoložljivost.

Ker zdravje in varnost igralk v vodstvu kluba jemljemo resno prosimo, da vsaka igralka prinese PODPISANO IZJAVO s strani staršev in igralke same (da igralka nima znakov covid 19). Treniranje brez izjave ne bo možno.