ZMAGA MLADINK V ILIRSKI BISTRICI

datum: 24.10.2010

V nedeljo 24.10.2010 so v tretjem krogu tekmovanja mladih naše mladinke na gostovanju v Ilirski Bistrici dosegle prvo zmago

Po neprepričljivem začetku in vodstvu domačink z 2:0, so naše igralke le prevzele igro v svoje roke in si s delnim rezultatom 6:1 v 10.minuti zagotovile prednost treh golov. Kot je pri naših igralkah že v navadi, so dobri igri sledile minute neodgovorne igre v napadu, kar so Bistričanke izkoristile in celo povedle (7:6). Po minuti odmora smo v nadaljevanju le zaigrali bolj zbrano in učinkovito v napadu ter strnili igro v obrambi, kar nam je ob koncu polčasa prineslo visoko prednost 6 golov (16:10). 

Tudi v drugem polčasu so naše igralke, kljub nekaterim menjavam v postavitvi, nadaljevale s hitro in učinkovito igro in v 52. minuti povedle z najvišjo razliko na tekmi (30:21). Do konca smo predvsem zaradi tehničnih napak in individualne igre spet malo popustili, kar so domačinke izkoristile in uspele do konca tekme znižati rezultat na končnih 32:25.

 

Za prikazano je potrebno pohvaliti prav vse igralke, katere so stopile na parket (igrale so vse) in po svojih močeh uspešno pripomogle k prvi zmagi ekipe v tej sezoni. Predvsem pa navdušuje izjemnem moštveni duh v ekipi in spodbujanje deklet med seboj pred, med in po tekmi sami. 

   

Za RK Šempeter Vrtojba: Peroci M., Batistič P., Marušič S. 2, Benčina K. 2, Kovač T. 5, Kerševan N. 7, Frančeškin T. 2, Bajc P., Arčon E., Logar T. 3, Besednjak A., Ferfolja Š. 3 (3), Faganelj N. 8

 

Sedemetrovke: 3(3)

Izključitve: 8 minut

 

Pri domačih je bila najboljša strelka Črnigoj M. z 7 goli.

 

 

Vir: Igor K.