Članice z brezvoljno igro do poraza proti Savi

datum: 21.03.2010

V nedeljo 21.03.2010 so naša dekleta v 3.krogu razigravanja 1.B lige za mesta od 6 do 8 doma izgubile proti ekipi Save iz Kranja

Že sam začetek tekme je pokazal, da so naša dekleta začela tekmo brez volje in želje po zmagi. S počasno igro v napadu ter slabo in neborbeno igro v obrambi so omogočile igralkam Save, da so si že takoj na začetku priigrale prednost. Naše igralke so prvi gol dosegle šele v 13. minuti in to pri rezultatu 6:0 za gostje. Po minuti odmora smo le zaigrali malo bolj zavzeto in prvi polčas končali z zaostankom 5 golov.

Na žalost se je v drugem polčasu ponovila slika iz prvega. Gostje so si namreč ponovno z delnim rezultatom 7:0 zagotovile prednost 12 golov, katero so ob medli in brezvoljni igri naših igralk v nadaljevanju drugega polčasa, obdržale do konca tekme. Končni rezultat tekme je bil 21:30 (9:14) .  

 

Če smo po zadnji tekmi v Radencih pohvalili naša dekleta za srčno in borbeno igro, jih je za današnji pristop vsekakor potrebno skritizirati. S tako voljo in željo kot so jo dekleta pokazala danes, se ne da zmagovati niti na tekmah starejših deklic, kaj šele članic. 

 

Za RK Šempeter Vrtojba:  Zorko Eva 2, Marušič Sara, Murovec Urška 1, Kerševan Nena 2, Frančeškin Tjaša 1, Arčon Erin, Petrinja Kristina 6, Peroci Manca, Ferfolja Špela 6(2), Terčič Ana 3, Faganelj Neža  

 

Sedemetrovke: 2 (3)

Izključitve: 8 min

 

Pri Savi je bila najboljša strelka Bobnar A. z 7 goli.

 

Vir: Igor K.